--> «Затишшя перед бурею»: росія готує масований удар по Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Затишшя перед бурею»: росія готує масований удар по Україні

1
«Затишшя перед бурею»: росія готує масований удар по Україні
Військовий експерт Олег Жданов припустив, що країна-окупантка росія може готувати масований ракетний удар на 24 серпня, пише 24 канал.

Жданов пояснив, що зменшення інтенсивності ракетних ударів окупантів по Україні, яке зараз спостерігається, може свідчити про підготовку росії до Дня Незалежності України.

Військовий експерт нагадав, що напередодні, 23 серпня, святкується ще День Державного Прапора України. Тому він припустив, що ракетні удари росіяни можуть розтягнутися в часі, починаючи від 23 до 25 серпня, а може бути й один – 24 серпня.

«Окупанти розуміють, що 24 серпня – це буде День Незалежності України. 23 серпня ми ще святкуємо День Державного Прапора України. Я думаю, вони просто накопичують ту кількість ракет для того, щоб завдати, максимально по можливості, масований ракетний удар по нашій території. Можливо, буде декілька (ракетних ударів - ред.), які вони розтягнуть в часі. Вони так просто це не залишать. І це затишшя, я думаю, перед бурею», – зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить треба превентивно влаштувати їм "бавовну" по скупченню ракет. А не жувати соплі чекаючи поки кацапи почнуть бомбити ракетами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні