--> Україна готується повертати Крим | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна готується повертати Крим

1
Україна готується повертати Крим
Президент Володимир Зеленський підписав указ про створення Консультативної ради з питань деокупації та реінтеграції окупованого Криму та Севастополя, пише Лента.

Консультативну раду при президентові утворили з метою сприяння координації заходів з питань деокупації, реінтеграції та відновлення територіальної цілісності України, захисту прав та інтересів громадян України, подолання наслідків і відшкодування шкоди, завданої державі Україна, її громадянам та юридичним особам у зв'язку зі збройною агресією та тимчасовою окупацією рф частини території України, а також проектів і заходів у рамках діяльності Кримської платформи.

Згідно з указом Зеленського очільник ОП Андрій Єрмак повинен внести пропозиції щодо персонального складу цієї Консультативної ради. Указ набирає чинності з дня його опублікування 15 серпня.

Головою Консультативної ради є президент. Секретарем Ради є постійний представник президента в АР Крим. До складу Ради також входять керівник ОП, секретар РНБО, голова СБУ, генпрокурор (за згодою), міністри, заступники глави ОП, голова Меджлісу (за згодою) тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для початку схід, та південь поверніть! А "консультативними радами" тільки пиз***ош розводите!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні