--> Рівненський депутат з сокирою накинувся на учасника АТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівненський депутат з сокирою накинувся на учасника АТО. ВІДЕО

0
Рівненський депутат з сокирою накинувся на учасника АТО. ВІДЕО
Мережею поширилось дике відео, зняте начебто у селі Мощаниця на Рівненщині і вже перших 10 секундах відео видно, як чоловік у рукавицях б’є молотком у скроню босого чоловіка у джинсових шортах, після чого той падає, пише Радіо Трек.

Інший чоловік намагається машиною виїхати з місця події, а жінка, що знімає, каже, що він не виїде і кричить, щоб показав сокиру.

Дописувач телеграм-спільноти стверджує, що до подій, які потрапили на відео, депутат райради двічі вдарив сокирою учасника АТО, а чоловік у рукавицях, що вдарив босого чоловіка молотком - батько депутата. Він начебто приїхав на «розбірки» на тракторі.

«Село Мощаниця, Острозький р-н, депутат райради, він же працює начальником караулу 16 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області смт Гоща, вдарив 2 рази СОКИРОЮ по голові чоловіка в оранжевих штанах (учасника АТО!) за те, що той стояв на дорозі, говорив зі своєю кумою! Після цього почалася шарпанина.

Приїхав батько того депутата на тракторі, , взяв молотка, і почав робити те, що ви бачите на відео!», - йдеться у повідомленні.

У відділі комунікації поліції Рівненщини нам підтвердили, що така подія була і слідчо-оперативна група виїжджала на виклик.

ЗМІ повідомляють, що на відео депутат Острозької міської ради. Місцеві жителі про нього відгукуються добре.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні