--> Росія погрожує США | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія погрожує США

1
Росія погрожує США
У Міністерстві закордонних справ Російської Федерації вибухнули черговою порцією погроз через відправлення далекобійного озброєння в Україну.

Про це повідомляє ASPInews.

Нібито РФ розширить "географічні завдання" в рамках війни, якщо поставки продовжаться.

Відповідними заявами відзначився директор департаменту Північної Америки МЗС Росії Олександр Дарчієв в інтерв'ю росЗМІ. За словами чиновника, далекобійне озброєння загрожуватиме тимчасово окупованим територіям України. І це нібито може послужити причиною для розширення "географічних завдань" так званої "спецоперації".

"Що стосується кореляції масованих поставок Києву західних озброєнь з ходом і термінами "спеціальної військової операції", то її чітко позначив Сергій Лавров. Накачування України більш далекобійними збройовими системами призведе до того, що географічні завдання спецоперації будуть відсуватися ще далі", — заявив Дарчієв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В кацапів підгорає! Значить все правильно роблять!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні