--> Окупанти розстріляли чоловіка разом із дружиною та дітьми. ФОТО/ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Окупанти розстріляли чоловіка разом із дружиною та дітьми. ФОТО/ВІДЕО

0
Окупанти розстріляли чоловіка разом із дружиною та дітьми. ФОТО/ВІДЕО
У Київській області знайшли тіло вбитого росіянами чоловіка якого разом із дружиною і дітьми розстріляли окупанти, повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

«Вчора ми виявили тіло ще одного вбитого під час окупації мирного жителя. Машину 58-річного жителя Бучанщини та його сім‘ї війська російської федерації обстріляли в кінці лютого, коли мирні мешканці намагались евакуюватись з окупованого району Київської області. Трагедія трапилась на дорозі між селами Здвижівка та Блиставиця», - розповів Нєбитов.

Він додав, що в результаті розстрілу автівки, загинув голова родини, його дружина та старший 17 річний син. Куля потрапила в голову і 5-річній Анастасії, дитину дивом врятували лікарі.

На початку квітня вдалося виявити тіла двох членів цієї родини, 15 серпня правоохоронці знайшли і оглянули третє тіло.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні