--> Чому українців не попередили про вторгнення росії 24 лютого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому українців не попередили про вторгнення росії 24 лютого

2
Чому українців не попередили про вторгнення росії 24 лютого
Президент України Володимир Зеленський розповів, з яких причин не повідомив український народ про те, що російські танки стрімко перетнули українські кордони та почали рух на столицю, пише Апостроф.

В інтерв'ю Washington Post глава держави уточнив, особисто вирішив до останнього не інформувати населення про наближення повномасштабної війни.

Зеленський визнав, що отримував інформацію від США про російську загрозу, також не заперечував зустріч у січні з директором ЦРУ Бернсом.

Але при цьому український лідер наполягає, що західні партнери не давали подробиць передбачуваного нападу, а говорили про нього «спільними словами».

«Я не готовий повідомити все, що тоді говорив Бернс, але його головні сигнали були про загрози моєму життю. І це були не перші сигнали - вони надходили звідусіль, від наших спецслужб, від іноземних колег і так далі», - сказав він.

Зеленський зазначив, що про початок війни не йшлося лише заради того, щоб не посіяти хаос та не спровокувати економічні проблеми.

При цьому він вважає своє рішення правильним і таким, що допоміг підготуватися до нападу.

«І ось що сталося, коли почалося вторгнення - ми були настільки сильні, наскільки могли бути... Я не маю жодних претензій - аж до моменту, коли хтось починає говорити мені: «Але ми посилали тобі сигнали». До цього моменту у мене немає претензій. Але коли хтось стверджує, що вони надсилали нам якісь сигнали, я кажу їм: «Надайте нам зброю». Я був абсолютно правий, і я в цьому впевнений навіть зараз», - завершив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате попередив "еліту" яка завчасно втікла в Ніццу, Монако, і там "кошує"! Цинік!!!!
Відповісти
Не клеїться якось. Бо була заява про можливість окупації Харкова, що добряче розсердило харків'ян. Проте ані слова про окупацію Новокаховки, Херсону. Щось йому Арестович не те написав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні