--> «Погодилася на ДТП, бо не можу показати пальцем»: як насправді загинув Скрябін | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Погодилася на ДТП, бо не можу показати пальцем»: як насправді загинув Скрябін

0
«Погодилася на ДТП, бо не можу показати пальцем»: як насправді загинув Скрябін
Лідеру гурту «Скрябін» Андрію Кузьменку (Кузьмі) 17 серпня виповнилося б 54 роки. З цієї нагоди мати артиста дала інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому висловилася про розслідування його загибелі. За словами Ольги Михайлівни, вона не вірить у випадковість ДТП, пише КП в Україні.

«Водій нічого, живе собі приспівуючи. Це старий чоловік, наші знайомі дівчата приїжджали до нього, не хотів спілкуватися. Там ще жінка їхала, вони збирали молоко по фермах. Андрій не поїхав головною дорогою, хотів як завжди напряму. Щоб ви розуміли, там дорога на чотири машини і навіть кювета немає. Там можна було їхати просто полем. Але щоб так скомбінувати ще й на тому повороті, це неможливо. Це був випадок, але такий випадок, що Андрія вже підготували. Тобто його машина була некерована», - зазначила мати виконавця.

Ольги Михайлівна додала, що про несправність електроніки у перші дні після аварії говорила пасажирка, яка їхала в машині разом із Кузьмою.

«Це була найнадійніша машина, але абсолютно електроніка. І коли його несло у той молоковоз старий і іржавий... Та пасажирка, яка сиділа поруч із ним в авто (не хочу її тут підводити) сказала, що коли він гальмував, то нічого не працювало. Потім вона сказала, що спала і нічого не бачила. Це її право. Але цю першу фразу вона на другий день смерті Андрія сказала сестрі», – розповіла вона.

Домагатися повторного перегляду справи мама артиста не хоче, бо не має вагомих доказів.

«Не хочу. Той, хто це зробив, до сьомого коліна розплачуватиметься. Він його діти, онуки, правнуки, праправнуки. Я не хочу чинити суд над ним. Я не знаю, хто це був. Можуть підставити одного та засудити не того. Якби хоч якась зачіпка була... Я не можу нікого звинувачувати, але народ ніколи не помиляється. Десь мільйон людей стверджує, що це не було ДТП. Але чи добилася чогось мама того самого Гонгадзе? Вони ж не в лоб ударилися, а вдарилися боком. Водієві взагалі нічого, трохи струснуло, але там висока машина. Та іржава цистерна з молоком упала на Андрія. Якби цистерна була в порядку... ну зіткнулися, трохи подушка спрацювала б.

Чому я погодилася на ДТП? Тому що я не можу ні на кого показати пальцем. Екстрасенс, який був на його останньому концерті, мені колись сказав «Мине час і все дізнаєтесь, але до справи не підшиєте». Там нема де підшити...», - зазначила мама Андрія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні