--> Резніков розповів, чи заморозять війну в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Резніков розповів, чи заморозять війну в Україні

0
Резніков розповів, чи заморозять війну в Україні
Війна, яку розпочала агресорка росія 24 лютого, не може бути «замороженою», як це було після анексії Криму та окупації частини Донбасу, пише ТСН.

Міністр оборони Олексій Резніков каже, що можливий варіант пониження активності залежно від того, який сезон. Крім того, важливі ресурси, а вони виснажуються з обох сторін, які потребують часу на відновлення.

«Охолодження ситуації з точки зору бойових зіткнень можливе. «Заморожування» того, що люди хочуть називати «конфліктом», я не бачу, бо це не конфлікт. Це є війна. Це відкрита війна двох регулярних армій. Одна армія вторглася на територію свого сусіда без жодного легітимного пояснення і взагалі без права на це. Тому це війна на виживання. І ми будемо захищати себе для того, щоб вижити», – наголосив Резніков.

Міністр наголосив, що Україна хоче повної деокупації окупованих територій російською федерацією і виходи на кордони, які міжнародно визнані станом на 1991 рік.

«Не 2014, не 2015, не 24 лютого 2022 року. Кінцева історія - це перемога України, відновлення держкордону станом на 1991 рік», - наголосив міністр оборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні