--> Чоловік вимагав 65 тисяч за місце на цвинтарі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік вимагав 65 тисяч за місце на цвинтарі

0
Чоловік вимагав 65 тисяч за місце на цвинтарі
У Тернополі поліція затримала посадовця комунального підприємства міськради, який вимагав гроші за резервування місця на Микулинецькому кладовищі. Чоловіка затримали під час отримання 65 тис. грн хабара. Йому вже вручили підозру за статтею про прийняття неправомірної вигоди. У разі доведення вини чоловікові загрожує до десяти років ув'язнення

Про це повідомляє Тернопільська обласна прокуратура.

Затримання відбулось 16 серпня, але відомо про нього стало у середу, 17 серпня, після повідомлення прес-служби департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

Посадовця спеціалізованого комунального підприємства Тернопільської міської ради затримали на гарячому, під час отримання хабара. Як уточнюють у прокуратурі, працівник ритуальної служби вимагав у мешканки Тернополя 65 тис. грн за резервування місця для поховання її родича на території Микулинецького кладовища.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні