--> «ПриватБанк» буде платити українцям за користування новою послугою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«ПриватБанк» буде платити українцям за користування новою послугою

0
«ПриватБанк» буде платити українцям за користування новою послугою
«ПриватБанк» повідомив гарну новину: у мобільному застосунку з’явилась унікальна функція. До того ж, у співпраці з платіжною системою Payoneer «запит платежу», клієнти отримають кошти за використання, пише Технофан.

Марія Страшко, керівниця направлення переказів, розповіла деталі.

«Ви заповнюєте заяву, а ваш клієнт отримає електронний лист від вашого імені. В ньому вказується інформація про спосіб оплати, який клієнт зможе обрати для себе. Кошти надійдуть на ваш аккаунт Payoneer. Акція буде тривати з 10 серпня до 10 лютого. В рамках пропозиції буде виплачуватись 1 000 грн на картку та 50 дол США на аккаунт Payoneer», - повідомила керівниця.

Взяти участь у акції зможуть клієнти, які створили аккаунт через Приват24 після 28 квітня 2022 року. Важливою умовою також є те, аби клієнти переказали кошти з Payoneer на картку фізичної особи або валютний рахунок ФОП на суму від 1 000 дол (в еквіваленті).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні