Макрон після довгої перерви знову зателефонував путіну

2
Макрон після довгої перерви знову зателефонував путіну
Президент Франції Еммануель Макрон знову зателефонував російському диктатору володимиру путіну. Вони обговорили питання Запорізької АЕС та війни проти України.

Про це повідомила пресслужба Кремля.

Макрон та путін обговорили різні аспекти ситуації в Україні, першочерговими були питання Запорізької АЕС та важливість спрямування місії МАГАТЕ до станції.

За даними російського відомства, путін нібито нагадав про готовність запросити експертів ООН й Червоного Хреста до слідчого ізолятора в Оленівці, де в результаті російського теракту загинули українські військовополонені.

Також диктатор країни-агресора проінформував Макрона про хід реалізації «зернової угоди». Сторони домовились й надалі підтримувати контакт для вирішення тих чи інших питань.

Раніше президент Франції Еммануель Макрон під час африканського турне назвав рф «одною з останніх імперських колоніальних держав».

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон під час телефонної розмови з президентом Франції Еммануелем Макроном обговорив допомогу їхніх країн українським захисникам. Вона «вносить значний вплив» у війну проти росії.

Президент Франції Еммануель Макрон має намір зателефонувати до президента України Володимира Зеленського, щоб обговорити ситуацію на Запорізькій атомній електростанції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це в нього вже якась залежність, манія.
Відповісти
та вони геї
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні