Астролог попередив українців про доленосні події

1
Астролог попередив українців про доленосні події
Астролог Валентина Віттрок зробила прогноз для України у зв'язку із переходом Марса у знак Близнюків з 20 серпня, пише УНІАН.

«Рух Марса зараз у воєнний час дуже актуальний, і на небі Марс з 20 серпня переходить на цілих 7 місяців у сферу менталу і комунікацій – у знак Близнюків», – зазначили вона, попередивши, що останнє подібне проходження Марса по Близнюках у 2008-му році коштувало світу фінансової кризи.

Що ж стосується України, то у період з 8 до 10 жовтня астролог прогнозує доленосні події, які «емоційно сколихнуть націю».

«Цілком можливо, що з ретроградністю Марса у кінці жовтня виникне дуже ймовірна можливість повернення втрачених територій або звільнення окупованих. Починаючи з місячного затемнення 8 листопада і до кінця листопада Марс – у підтримуючому аспекті до Місяця, для України –дуже обнадійливий аспект», – додала Віттрок.

У цілому Марс у Близнюках астролог пов'язала з переговорами і використанням «розумної техніки, точних приладів»:

«Тому для ЗСУ осінні поставки зброї по ленд-лізу і новітньої техніки буде працювати виключно на користь».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вам що полішуки писати не має про що? Хуйню усяку пишете
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні