У Києві попрощалися з Русланою Писанкою: як це було. ФОТО

0
У Києві попрощалися з Русланою Писанкою: як це було. ФОТО
Сьогодні, 21 серпня, у Києві пройшла церемонія прощання з українською актрисою та провідною Русланою Писанкою, пише Vgorode.ua.

Нагадаємо, 57-річна Руслана померла 19 липня у Німеччині, куди поїхала після початку повномасштабної війни. Там вона дізналася про свою важку хворобу, але не розповідала про неї громадськості. Після її смерті чоловік Писанки Ігор Ісаков повідомив, що вона хворіла на рак і не хотіла, щоб люди знали про це.

За його словами, Руслана бажала, щоб шанувальники продовжували бачити її веселою та життєрадісною. Через місяць її порох привезли до України, щоб влаштувати церемонію прощання та похорон у Києві.

На церемонію у Спасо-Преображенському соборі прийшли її родичі, шанувальники та зіркові друзі. Цей собор обрали, оскільки Руслані дуже подобався. Актрису відспівували разом із її покійною матір'ю Діною Василівною.

Серед колег, які прийшли з нею попрощатися, були телеведучий Єгор Гордєєв, продюсер Олексій Гончаренко, ведучі Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Костянтин Грубич, Людмила Барбір. Також відвідали церемонію прощання актори Віктор Андрієнко, Леся Самаєва, Ольга Сумська із чоловіком Віталієм Борисюком.

До того ж у соборі проходила недільна служба, тож люди, які прийшли на неї, випадково дізналися про церемонію прощання та також залишилися на відспівування актриси. Коли поховають актрису – наразі невідомо. За словами її чоловіка Ігоря Ісакова, ще "вирішуються певні питання". Коли це станеться, чоловік Руслани повідомить про це у соцмережах. Спочатку була інформація, що поховають її на Байковому цвинтарі.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні