82-річний чоловік випав з вікна 6 поверху і розбився на смерть

0
82-річний чоловік випав з вікна 6 поверху і розбився на смерть
В Івано-Франківську 82-річний чоловік випав з вікна на шостому поверсі багатоквартирного будинку. Літній чоловік впав на дах магазину на першому поверсі, однак отримав травми, несумісні з життям, пише ZAXID.NET.

Тіло загиблого з даху зняли рятувальники. Обставини інциденту з'ясовують поліцейські.

Як повідомила прес-служба ДСНС Прикарпаття, виклик про падіння 82-річного чоловіка з вікна багатоповерхівки в Івано-Франківську надійшов рятувальникам об 11:42 у неділю, 21 серпня. Чоловік впав на прибудову на першому поверсі. Медики, які прибули на місце події, тільки констатували смерть.

«На вулиці Василя Стуса чоловік 1940 року народження випав з вікна шостого поверху дев'ятиповерхового житлового будинку на одноповерхову будівлю прибудованого магазину. До місця події одразу виїхали рятувальники, а також було проінформовано працівників поліції та медиків», — йдеться у повідомленні ДСНС.

Внаслідок падіння 82-річний чоловік отримав несумісні з життям травми. Після проведення слідчо-оперативних дій рятувальники зняли з даху магазину тіло загиблого. Усі обставини інциденту наразі з'ясовують поліцейські.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні