Дві речі, які змусять путіна зупинити війну проти України

1
Дві речі, які змусять путіна зупинити війну проти України
Президент росії володимир путін розв'язав цинічну війну проти України і готовий надалі знищувати мирних людей. Зупинити його можуть тільки дві речі, пише 24 канал.

Йдеться про належно озброєну українську армію, а також силу волі західного світу, який не буде боятися постачати потрібне озброєння в потрібній кількості та запроваджувати нові санкції. Про це заявив міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу.

путін вважає, що зима буде проблемною для країн ЄС через ціну на енергоносії. Однак, зауважив Рейнсалу, відповідь західного світу має прозвучати ще перед зимою – ні.

«Ми хочемо посилити ізоляцію росії через юридичну відповідальність, через надання Україні важкого озброєння та фінансової допомоги, яка підтримає її економіку. Щоб росія відчула: наша сила волі – сильніша», – наголосив він.

За його словами, питання не в тому, у кого більше зброї, друзів у світі та грошей. А в тому, кому стане більшої сили волі, щоб захистити ті цінності, які роблять всіх вільними народами.

Росіяни мають відчути санкції

Рейнсалу додав, що відповідальність за геноцид українського народу першочергово лежить на організаторах агресії, російській владі та російських солдатах, які вчиняють злочини проти людяності.

Однак, також важливо, щоб вплив санкцій відчуло все населення росії. Адже це громадяни держави, яка зараз скоює геноцид.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є одна надійніша річ-куля в голову!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні