Що відбудеться з курсом долара у найближчий тиждень

0
Що відбудеться з курсом долара у найближчий тиждень
Курс валют цього тижня в Україні не зазнає суттєвих змін. Як і всі минулі тижні, розрив між котируваннями готівкового ринку та міжбанку залишиться суттєвим, пише ТСН.

Про це йдеться у прогнозі Мінфіна щодо курсу валют на 22-26 серпня.

Так, у прогнозі зазначається, що безготівковий долар буде перебувати в межах 36,5686 – 36,9342 гривень, готівковий в банках – від 38,30 гривень до 41,55 гривень, в обмінниках – від 40,35 до 41,30 гривень.

«Як і всі минулі тижні, розрив між котируваннями готівкового ринку і міжбанку залишиться істотним, а сам по собі цей показник буде вказувати на реальний стан всього валютного ринку України. Якщо розрив між міжбанком і готівковим ринком буде перевищувати 6-7 гривень і більше, можна з упевненістю очікувати від Нацбанку чергового закручування гайок на готівковому ринку і нової «переоцінки» офіційного курсу долара в бік його зростання, тобто – чергового перегляду курсового «якоря», – наголошується у прогнозі.

Щодо євро, то за розрахунками «Мінфіна», міжбанківський коридор курсу євро щодо гривні буде в межах від 35,84 до 38,04 гривень за євро, готівковий в банках – від 39,00 до 42,30 гривень, в обмінниках - від 40,40 до 41,50 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні