П'яний чоловік випадково впав з двомісячною дитиною: немовля загинуло на місці

0
П'яний чоловік випадково впав з двомісячною дитиною: немовля загинуло на місці
21 серпня на Вінниччині після застілля, п'яний чоловік почув плач дитини, і аби її заспокоїти, взяв її на руки. Не встоявши на ногах, чоловік разом з дівчинкою впав на підлогу, пише Вінниця Інфо.

В результаті падіння дитинка отримала множинні травми та померла. Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 01:00 на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення від мешканця Копайгородської територіальної громади про те, що у будинку сусідів на підлозі він виявив тіло 2-місячного немовляти без ознак життя.

За викликом відразу прибула слідчо-оперативна група поліції, слідчі та оперативники карного розшуку обласного главку поліції.

Як розповів керівник Відділення поліції №1 Жмеринського районного відділу поліції Олександр Клименко, на під час проведення першочергових слідчих дій та на підставі зібраних речових доказів на місці події, поліцейські встановили особу, причетну до вчинення особливо тяжкого злочину. Ним виявився 39-річний мешканець м. Бар.

Поліцейські з’ясували, що цього дня родина святкувала хрещення дитини. Після застілля, коли гості пішли по домівках, зловмисник почув плач немовляти. Аби заспокоїти дівчинку підозрюваний, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, взяв її на руки. Не встоявши на ногах, чоловік разом з дівчинкою впав на підлогу. В результаті падіння потерпіла отримала множинні тілесні ушкодження та померла на місці події.

Затриманий раніше притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства. У родині на вихованні перебуває ще четверо неповнолітніх дітей.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за умисне вбивство малолітньої дитини. За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного ув’язнення.

Слідством вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні