Окупанти вигадують нові способи примусової мобілізації

0
Окупанти вигадують нові способи примусової мобілізації
На окупованій Луганщині Збройні сили України зривають усі плани окупантів.

У росіян великі втрати. Серед них більша частина – примусово мобілізовані з тимчасово окупованих територій, каже голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Їх без підготовки, без екіпірування кидали на передову. Ми розуміємо, що смертність серед них колосальна. Пройшла вже не одна хвиля мобілізації. Була перша, коли "лнрівці" за хабарі могли відпускати чоловіків, була друга, коли брали участь ФСБшники. Гроші вони не брали, у них було чітке завдання відправити велику кількість людей. Потім забирали комунальних працівників, скасовували медогляд. Тепер вони платять гроші, щоб сказали, де є чоловіки", – каже він.

Бойовики затримують дітей, та чекають появи батьків чи родичів, щоб їх мобілізувати. Окупанти шукають усілякі можливості, щоб спіймати чоловіків. Обіцяли великі зарплати на комунальних підприємствах та наступного дня відправляли на фронт.

Чоловіки з ОРЛО не хочуть воювати за так звану ДНР. Цілими підрозділами записують відеозвернення. Це страх перед смертю.

Плани окупантів по великому псевдореферендуму 11 вересня провалилися. Проведення його тільки на території Луганської області означатиме провал так званої "спецоперації".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні