На Волині помер знаний лікар. ФОТО

0
На Волині помер знаний лікар. ФОТО
20 серпня передчасно відійшов у вічність лікар-інфекціоніст приймально-діагностичного відділення, професіонал в медичній галузі та авторитетний спеціаліст у галузі дитячих захворювань Володимир Іваникович, повідомили на сторінці Волинської обласної інфекційної лікарні.

У 1983-1985 роках проходив військову службу. Учасник бойових дій в Афганістані, має урядові нагороди.

Медичну освіту Володимир Іваникович здобував у Львівському державному медичному університеті, професійну діяльність почав на посаді медбрата 2-го дитячого відділення інфекційної клінічної лікарні Львова. Лікарську майстерність набував на інтернатурі по інфекційних хворобах у Волинській обласній лікарні.

Працював на посадах лікаря невідкладної допомоги в дитячій поліклініці Луцька, лікаря-інфекціоніста в інфекційній лікарні міста Норильськ, лікаря-педіатра приймального відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання, лікаря-інфекціоніста дитячого інфекційного відділення №3 Волинської обласної інфекційної лікарні, приймально-діагностичного відділення КП «Волинська обласна інфекційна лікарня».

Мав високий рівень знань та лікарського мислення. Володів і втілював на практиці нові методи лікування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні