--> Українців попередили про загрозу з боку росії у найближчі 48 годин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українців попередили про загрозу з боку росії у найближчі 48 годин

0
Українців попередили про загрозу з боку росії у найближчі 48 годин
Протягом останнього тижня військові експерти називали 23 та 24 серпня найнебезпечнішими днями через велику загрозу ракетних обстрілів з боку росії, пише ТСН.

Військовий експерт Олег Жданов наголосив, що підвищена небезпека для України є і сьогодні, і завтра. Але станом на зараз, на щастя, нічого незвичайного не трапилось. Втім, він зауважує, що обстрілів більшає ближче до вечора, особливо – вночі.

«Підвищена небезпека для нас є і сьогодні, і завтра. Поки що (станом на першу половину дня – Ред.) нічого незвичайного не трапилось. Щодо обстрілів Дніпра – його обстрілюють майже постійно, через день. А Нікополь – постійно. Минула перша половина дня – вони самі тільки що проснулись, продрали очі, подивимось, що буде ввечері. Обстрілів більшає ближче до вечора, особливо – вночі. Цей час рахується найфективнішим для завдання ударів - вночі більше людей знаходяться в одному місці. Якщо це житловий квартал, то всі сплять вдома», - сказав Олег Жданов.

Експерт зауважив, що головний день завтра – День Незалежності.

«Бойва активність не знизиться, особливо на сході України. Сама велика загроза в тому, що вони можуть нанести групові ракетні удари. На масований удар у них сил навряд чи вистачить, а групові удари наприклад, цілком ймовірні. Можуть обрати область чи населений пункт та здійснити груповий ракетний удар. Наприклад, як сьогодні по Дніпру. За військовими стандартами рахується, що 2 та більше ракет – груповий удар. Близько 10-20 ракет – це масований», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні