До Луцька курсуватиме двоповерховий поїзд «Шкода»

1
До Луцька курсуватиме двоповерховий поїзд «Шкода»
З Києва до Луцька тепер курсуватиме двоповерховий електропоїзд Skoda, повідомили на сайті «Укрзалізниці».

З 23 серпня 2022 року в тестовому режимі поїзд курсуватиме на маршруті Київ – Рівне – Луцьк. Це буде перший швидкісний маршрут, який з’єднає Рівне та Луцьк зі столицею України.

«З Києва поїзд №755/756 Київ — Луцьк — Київ вирушатиме щодня, крім середи, о 07:25, прибуватиме в Рівне об 11:54 та до Луцька о 13:12. Прямує через станції Шепетівка та Ківерці. У зворотному напрямку поїзд теж курсуватиме щодня, крім середи. Вирушатиме з Луцька о 15:20, з Рівного о 16:25 та прибуватиме до Києва о 20:42», - йдеться у повідомленні.



Вартість проїзду за повним маршрутом від 163 гривень (бокове місце 3-класу), 2-клас коштує від 350 гривень.


«Це вже другий двоповерховий електропоїзд Skoda, який ми відремонтували та повернули на маршрут. До цього ці поїзди п’ять років не експлуатувалися, оскільки потребували значного ремонту. Та я вірю, що такі поїзди не повинні простоювати під забором, адже це понад 40 тис. додаткових комфортних місць для пасажирів щомісяця», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм , а чого саме зараз? В мирний час той поїзд що був не потрібний?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні