--> Скільки ще українців можуть мобілізувати на війну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки ще українців можуть мобілізувати на війну

2
Скільки ще українців можуть мобілізувати на війну
Генерал-майор Андрій Ковальчук, командувач ОК Південь розповів, що до армії можуть мобілізувати ще близько 500 тисяч українців, пише НВ.

«У нас уже мобілізовано пів мільйона людей, і ми можемо мобілізувати ще пів мільйона, якщо це буде необхідно. Що нам зараз потрібно для продовження операції, так це більше важкого озброєння», — зазначив він.

22 серпня Міністерство оборони України повідомило, що станом на зараз Україну захищає близько 1 млн осіб. Особи, мобілізовані після 24 лютого, будуть служити і далі. Згідно з законом, повернутися додому вони можуть у випадку демобілізації. Утім, аби давати бійцям час на відпочинок та відновлення сил, їх необхідно змінювати іншими угрупуваннями, тому під час мобілізації можуть бути сформовані нові військові групи для того, щоб проводити ротацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки треба буде. Для чого про це писати? Краще напишіть скільки депутатів пішло добровольцями від Волині
Відповісти
Особливо від "СН"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні