США показали подарунки для України на День Незалежності

0
США показали подарунки для України на День Незалежності
Сполучені Штати Америки відправляють на потреби Збройних Сил України нову партію військової допомоги. У Пентагоні показали фото, як зброю вантажать у літаки.

Фото опублікували на офіційній сторінці міністерства оборони США.

На 31 річницю Дня Незалежності України, 24 серпня, Пентагон показав фотографії, як члени 305-ї ескадрильї повітряного порту на об’єднаній базі Макгуайр-Дікс-Лейкхерст завантажують боєприпаси у літаки, які незабаром прибудуть в Україну.

Прокоментував цю події й міністр оборони США Ллойд Остін, наголошуючи, що Сполучені Штати роблять усе можливе для забезпечення українських бійців необхідною зброєю для боротьби з російським агресором.

"Робота триває. Вона ніколи не зупиняється. Наші військовослужбовці цілодобово працюють, щоб українці точно мали необхідну техніку для захисту країни", - написав він у твіттері.

Водночас ні Ллойд Остін, ні Пентагон не уточнюють, що знаходиться в контейнерах зі зброєю для України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні