--> Чому путін не зупиниться у війні проти України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому путін не зупиниться у війні проти України

2
Чому путін не зупиниться у війні проти України
Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов вважає, що російський президент володимир путін не зупиниться в загарбницьких діях і готує ВПК росії до тривалої війни проти України, пише Українська Правда.

«Треба розуміти, що володимир путін поклав усе на одну карту – карту війни з Україною. Сподіватися, що він зупиниться і не спробує довести її до логічного кінця, – самообман.

Сьогодні путін хоче відпочити, бо бачить, що росіяни «згорають», але ми знаємо, як важко сьогодні працює їхній військово-промисловий комплекс, знаємо кількість танків і ракет, якими вони оснащені.

Наші війська виконують потужну задачу по знищенню ворога. Чи можна це зробити швидко? На жаль, ні, тому що росія – велика колоніальна країна. Хоча це називається федеративною країною, вони насправді колонізовані нації. Росія знищує їхню культуру, мову та традиції, і тепер вони (росіяни – ред.) хочуть використати їх групами у цій війні.

Перемогти росію буде непростим завданням. Але ми усвідомлюємо, що сьогодні боремося не лише за себе, а й за Європу», - сказав Данілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так найвеличніший знову за перемовини заговорив. А тут про те що *уйло не збирається зупинятися! У вас там що "права рука незнає що робить ліва, а голова десь в хмарах літає"! У вас має бути єдина виважена політика! А виходить "лебідь рак та щука"!
Відповісти
переможець буде один
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні