Очне навчання на Волині: яка ситуація з безпекою та комфортом для дітей

0
Очне навчання на Волині: яка ситуація з безпекою та комфортом для дітей
У багатьох закладах освіти на Волині мають намір повернутись до очного навчання, передусім йдеться про учнів початкових класів. Однак це залежить від того, скільки класів на випадок тривоги може розміститися в укритті.

Точно відомо, що в 50-кілометровій зоні від кордону з Білоруссю діти в школи не підуть. Тобто, у чверті волинських шкіл буде запроваджено дистанційне навчання.

Начальниця управління освіти і науки Волинської ОДА Людмила Плахотна заявила, що наразі 419 закладів освіти на Волині готові до початку очного навчання під час війни.

«У деяких школах це дійсно обладнані бомбосховища, а у деяких школах доводиться використовувати напів підвали. Тобто, це укриття, але це не бомбосховище. Доводиться використовувати навіть приміщення поряд, якщо туди можна дійти за 7-10 хвилин», - сказала Плахотна.

Волинь24 поцікавилися у батьків луцьких школярів, чи відпустять вони своїх дітей на очне навчання до школи, та чи задоволені вони бомбосховищами у закладах освіти.

Деякі батьки зазначають, що їхні діти хочуть в школу і тому вони відпустять їх на навчання. Обумовлюють це тим, що в школі буде безпечніше, ніж вдома, коли батьки на роботі.

Інші ж батьки оцінюють бомбосховища у школах у «0» і зазначають, що під час війни ніякого очного навчання не може бути.























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні