--> Зросли ціни на бензин та дизель у Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зросли ціни на бензин та дизель у Польщі

1
Зросли ціни на бензин та дизель у Польщі
Станом на 24 серпня, за останній тиждень ціни на бензин та дизельне пальне на АЗС у Польщі збільшилися, а вартість автогазу майже не змінилася.

Зокрема, за бензин марки А-95 потрібно заплатити 6,50 злотих за літр (згідно з актуальним курсом Національного банку України, це орієнтовно 45,58 грн). Ще день тому цей вид палива продавали за ціною 6,49 злотих/літр.

Середня вартість бензину марки А-98 тепер коштує від 7,06 злотих/літр (близько 53,18 грн, за курсом НБУ на 24 серпня). У порівнянні з попереднім днем ціна збільшилась на 0,01 злотих за літр.

Ціна на дизельне пальне (ON) незначно, проте все ж збільшилась. Сьогодні його можна придбати за ціною 7,10 злотих/літр (53,18 грн). Для порівняння, два дні тому за літр довелося б заплатити 7,04 злотих.

Вартість преміального дизеля (ON+) за тиждень також трохи збільшилась. За літр цього виду пального потрібно заплатити 7,36 злотих/літр (53,19 грн).

Середня ціна автогазу (LPG) на польських автозаправних станціях за тиждень не змінилася: 3,13 злотих за літр (22,79 грн).

Вартість пального у Польщі коливається залежно від воєводства. Наприклад, ціни найнижчі в Опольському воєводстві, а найвищі – у Великопольському воєводстві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То на оборот по дешевшало , 3 тижні тому було 7,12 - 7 28 зл за літр а 95
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні