Як обирати чоловічі футболки: поради стилістів*

0
2
Як обирати чоловічі футболки: поради стилістів*
Для чоловіків футболка — одяг на усі випадки життя. Його не буває забагато, тож з появою кожної нової колекції від PUMA можна сміливо балувати себе обновкою. Аби чоловічі футболки були практичними та стильними, треба прислухатися до порад стилістів.

Універсальні поради



Вибір футболок радує своїм розмаїттям, але не завжди вдається так легко зрозуміти, яка модель подобається більше, яку варто купити. Якщо під час оформлення замовлення ви вагаєтесь, зверніться до універсальних порад:

  • коли не знаєте, що обрати, обирайте класику, наприклад, білу футболку з мінімальним принтом або повною його відсутністю;

  • тим, хто полюбляє строгий стиль в повсякденному житті, краще придивитися до поло;

  • не треба нехтувати яскравими кольорами та принтами, одна футболка з подібним дизайном повинна бути під рукою, аби при необхідності розбавити образ веселими нотками.


Оскільки футболка — одна з найуніверсальніших речей у гардеробі кожного, обійтися лише однією позицією дуже важко. Чоловікам рекомендують брати декілька класичних варіантів та декілька більш яскравих на кожен день. Фасон та тип футболки залежать від смакових уподобань та стилю основного гардероба.

На що варто звернути увагу під час вибору чоловічої футболки?



Один із найголовніших критеріїв вибору футболки — тканина. Кращим матеріалом вважається бавовна, бо вона добре пропускає повітря, не потребує особливого догляду, приємна на дотик. Поліестер не мнеться, швидко сохне, але погано пропускає повітря, тож не варто такий одяг обирати для активного відпочинку чи занять спортом. Натуральні тканини рідко використовуються для пошиття саме футболок, бо це не зовсім практично. Наприклад, льон буде дуже швидко м’ятися.

Враховуйте сезонність. Наприклад, літом будуть актуальні яскраві кольори та принти, а ось взимку більш доречно обирати темну та класичну гаму. Також беріть до уваги свою фігуру. Наприклад, якщо у вас струнке та підтягнуте тіло, то можна дозволити собі моделі, що облягають. Придбати стильну футболку пропонує інтернет-магазин PUMA. Продукція світового бренду доступна за приємними цінами та зі швидкою доставкою по всій країні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні