«Путін має піти під трибунал»: що для цього потрібно зробити українцям

1
«Путін має піти під трибунал»: що для цього потрібно зробити українцям
Міністерство закордонних справ України закликало підписати петицію «путіна під трибунал» для того, щоб президент рф відповів за злочини в Україні, пише РБК-Україна.

«Ми закликаємо наших міжнародних партнерів підтримати створення Спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України. Світова громадська підтримка ініціативи дуже важлива. Ми закликаємо людей по всьому світу підписати петицію «путіна під трибунал», - заявив голова МЗС Дмитро Кулеба.

За його словами, віддавши наказ напасти на Україну, путін вчинив злочин агресії, найтяжчий з усіх злочинів проти міжнародного миру.

«Цей злочин не може і не має залишитися безкарним», - констатував міністр.

Що відомо про петицію «путіна під трибунал»

У березні Дмитро Кулеба вперше закликав міжнародну спільноту створити такий спецтрибунал. Відтоді ця ідея отримала підтримку юридичної спільноти та громадянського суспільства, ПАРЄ, Європарламенту, НАТО та ОБСЄ, а також 1,8 мільйона людей, що підписали петицію на Avaaz.

Російська влада вимагає від Avaaz видалити петицію. Своєю чергою, Avaaz закликав прихильників петиції зібрати більше підписів, щоб досягти позначки у 2 мільйони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та він після перемоги України і піде під трибунал! Хіба що завчасно втече до кобздона.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні