Стало відомо, з яких областей України планують обов'язкову евакуацію

0
Стало відомо, з яких областей України планують обов'язкову евакуацію
У зв'язку з бойовими діями український уряд планує провести евакуацію населення із частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей. При цьому евакуйованим обіцяють надати грошову допомогу, пише Суспільне.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявила віцепрем’єрка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук. Вона наголосила, що евакуації підлягатимуть мешканці лише частини зазначених областей.

«Я не кажу про весь регіон, але деякі частини потребуватимуть обов’язкової евакуації, і ми до неї також готуємося», — наголосила вона.

За словами Верещук, при цьому евакуйовані зможуть розраховувати на грошову допомогу від держави.

«Якщо це обов’язкова евакуація, 2200 гривень на кожну особу відразу по прибутті потяга або іншого транспортного засобу, який використовується під час евакуації, а також 2 тисячі гривень на кожну дорослу особу, 3 тисячі гривень на кожну дитину або людину з інвалідністю», — зазначила посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні