Чому українцям відмовляють у наданні субсидії

0
Чому українцям відмовляють у наданні субсидії
Автоматичне продовження субсидії можливе за умови відсутності боргів, про це сказав заступник міністерства соціальної політики України Віталій Музиченко, пишуть НовиниLive.

«Якщо людина не оплачує комунальні послуги, тобто має борги, і при цьому отримувала раніше субсидію, у цьому випадку споживач має погасити такі борги, або принаймні укласти договір реструктуризації з урахуванням розміру тих доходів, які він отримує», — наголосив він.

Віталій Музиченко вважає, що субсидія має сприяти розвитку культури своєчасної оплати комунальних послуг.

«Субсидії стимулюють платіжну дисципліну, і от ми можемо точно сказати, що 98–99 % одержувачів субсидій — це є сумлінні платники за житлово-комунальних послуг, і платіжна дисципліна серед цих споживачів — набагато вища, ніж в середньому взагалі по всім споживачах», — зазначив Музиченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні