Що станеться, якщо росія переможе у війні

2
Що станеться, якщо росія переможе у війні
Перемога України у війні проти росії напряму залежить від військової допомоги Заходу і у разі її відсутності може завершитися поразкою не лише для нас, а й для всієї Європи, пише ZN.ua.

В такому випадку рф не зупиниться і здійснить напад на інші країни континенту. Крім того, ймовірна перемога путіна в Україні розв’яже руки іншим авторитарним режимам, що призведе до цілої низки збройних конфліктів у світі. Таку думку висловив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.

Він вважає, що перемога росії стане поганим прикладом для інших диктаторів, які побачать, що демократію можна перемогти завдяки грубій силі та інформаційним маніпуляціям.

«Якщо дозволити росії виграти війну, вона зможе диктувати свої умови Європі. Це призведе до просування Росії в Молдову, Грузію, Північний Казахстан або країни Балтії. Росія маніпулюватиме внутрішньою політикою ЄС, провокуючи вкрай ліві і вкрай праві сили. Почнеться ланцюгова реакція, бо інші авторитарні держави зрозуміють, що вони можуть досягти своєї мети за допомогою агресивної війни», — сказав Подоляк.

Радник голови Офісу президента вкотре наголосив, що на його думку, війна завершиться за столом переговорів, але вестимуться вони лише тоді, коли Україна поверне окуповані території і зможе диктувати агресорові власні умови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тоді українці стануть - білоруськими бурятами
Відповісти
Це той що спить і бачить "мирні переговори з кацапстаном".Ну ну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні