--> Російські військові відмовляються повертатися з Казахстану, щоб не воювати в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російські військові відмовляються повертатися з Казахстану, щоб не воювати в Україні

0
Російські військові відмовляються повертатися з Казахстану, щоб не воювати в Україні
Військові рф, які дислокуються в Казахстані, відмовляються повертатись, щоб не брати участь у війні проти України.

Про це повідомляє ГУР.

Військовий контингент рф, розміщений в Казахстані, відмовляється залишати територію країни та повертатися до місць постійної дислокації. Формальна причина відмови – відсутність спеціального повітряного транспорту, який в повному складі задіяний у війні з Україною.

Реально ж військові не хочуть поповнити склад окупаційного контингенту. Втім, командування рф не полишає намірів повністю вивести війська з території Казахстану, які були введені туди в ході придушення січневих мітингів проти чинної влади. Це близько тисячі військовослужбовців з повним озброєнням та технікою, які наразі дислокуються поблизу критичних об’єктів інфраструктури: аеродроми, військові полігони, нафтобази, космодром Байконур тощо.

Також рф практично повністю вивела свої військові контингенти з озброєнням та технікою з територій Таджикистану та Вірменії для участі у війні проти України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні