«Холостяк -12» повертається

0
«Холостяк -12» повертається
Телеведучий нагадав, що його відзняли ще до повномасштабного вторгнення і планували випустити навесні 2022.

Український шоумен Григорій Решетнік, який відомий багатьом як ведучий шоу "Холостяк" і "Холостячка", прокоментував повернення улюбленого проекту на екрани. В інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, що більшість його шанувальників підтримують прем'єру нового сезону, але є і ті, хто проти.

"Я проводив у себе в соціальних мережах опитування з приводу того, чи готові люди до шоу. Запитав, чи чекають вони на "Холостяк". У мене трохи більше, ніж півмільйона підписників. І 89-90% чекають, а 10% кажуть, що зараз не час. Мені здається, що з цих 10% близько 8% будуть все ж дивитися, але таємно", - прокоментував з посмішкою Решетнік.

Григорій запевняє, що даний проект допоможе багатьом українцям хоча б на час "освіжити" свої думки від теми війни, але ні в якому разі не забувати про неї.

"Ми планували цю прем'єру на весну, але весну у нас вкрали загарбники. І зараз ми хочемо жити, ми хочемо підтримувати любов'ю. Мені здається, що цей продукт, цей впізнаваний бренд допоможе українцям відчути любов. Ні в якому разі не забути про війну. Ми повинні пам'ятати і боротися до перемоги. Але в той же час ми повинні трохи звільняти думки і давати альтернативний варіант, який надихає і підтримує", - резюмував телеведучий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні