Орки вдарили ракетами по Слов'янську. ФОТО

0
Орки вдарили ракетами по Слов'янську. ФОТО
28 серпня Росія завдала удару Слов'янську на Донеччині. Внаслідок обстрілу ніхто не постраждав, проте зруйновані будинки в центральній частині міста.

Про це повідомив голова міської воєнної адміністрації Вадим Лях. За його словами, пошкодження інфраструктури та багатоповерхівок зафіксовано на вулицях Василівській, Лозановича та Ярослава Мудрого.

"Вночі Слов'янськ знову обстріляли. Від ракетного удару постраждала центральна частина: інфраструктура та багатоповерхівки по вул. Василівській, Лозановича, Ярослава Мудрого. На щастя, поранених та загиблих немає", – написав чиновник.














За словами голови Донецької ОВА Павла Кириленка, Слов'янськ зазнав обстрілу близько першої години ночі: пошкоджені вісім багатоповерхівок, один із снарядів потрапив у двір школи.

"Також уночі під обстріл потрапив Краматорськ – росіяни цілили в залізничну інфраструктуру і пошкодили житлові будинки поряд із залізницею. Інформація про постраждалих поки не надходила", – написав він у своєму Telegram-каналі.

Чиновник наголосив, що наслідки цих обстрілів могли бути значно страшнішими, якби мешканців постраждалих будинків не було вчасно евакуйовано.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні