Відомий український художник торгував автомобілями, які мали передати ЗСУ

0
Відомий український художник торгував автомобілями, які мали передати ЗСУ
У Львові викрито двох псевдоволонтерів на продажу автомобілів для потреб ЗСУ, про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі, пише Dailylviv.

За даними слідства, схему організував відомий львівський художник, який долучився до волонтерського руху. Разом зі спільником та за посередництва водіїв, які займалися доставкою гуманітарної допомоги для ЗСУ та Нацгвардії, останні систематично ввозили на територію України автомобілі на пільгових умовах під виглядом гуманітарної допомоги.

Автомобілі оформляли на адресу благодійного фонду для потреб військовослужбовців ЗСУ.

Але замість безоплатної передачі автомобілів підрозділам ЗСУ, вони підшуковували покупців іномаркам для власного збагачення.

«Задокументовано факт продажу підприємцями-волонтерами чотирьох автівок на загальну суму 20,7 тис доларів США, які вже були оплачені та мали передаватись безкоштовно як гумдопомога військовим.

У ході санкціонованих обшуків виявлено та вилучено докази протиправної діяльності»,- йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваним та накладення арешту на їх майно. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення даного злочину.

Операцію з викриття проведено прокурорами спільно зі слідчими СУ ГУ НП у Львівській області, за матеріалами Управління Служби безпеки України у Львівській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні