Якої зброї не вистачає Україні для успішного контрнаступу

0
Якої зброї не вистачає Україні для успішного контрнаступу
Аналітик Defense Express Сергій Згурець розповів, що для успішного контрнаступу та звільнення всіх тимчасово окупованих територій Україні потрібна потужна бронетехніка, пише Еспресо.

«У нас є прямий контакт Залужного з Марком Міллі. Коли мова йде про зброю, вони попередньо проводять консультації. Тобто США інформують про те, що нам необхідно на сьогодні, щоб вести бойові дії. З того, що останнім часом говорить Залужним можна зробити висновки, що в Збройних силах України є величезна потреба в артилерії. Оскільки ворог все одно зберігає кількісну перевагу в артилерійських системах», - пояснив Згурець.

Аналітик наголосив, що для успішного контрнаступу Україні потрібна потужна бронетехніка.

«Нам також дуже потрібна бронетехніка. Адже, якщо за допомогою HIMARS ми перебʼємо всі логістичні шляхи окупантів, то далі нам потрібно буде їх витіснити з нашої території. Для цього нам потрібне важке озброєння. Зокрема, потужна бронетехніка. Кількість танків, яку ми отримали, поки не достатньо для активних контрнаступальних дій. Тому очікуємо, що в форматі ленд-лізу ми зможемо таку техніку отримати», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні