Українців закликали евакуюватися: яких регіонів стосується

0
Українців закликали евакуюватися: яких регіонів стосується
При тісній взаємодії влади та благодійних організацій Одещини тисячам внутрішньо переміщених осіб легше буде пережити наступну зиму. Тим, хто мешкає на небезпечних територіях, не варто відкладати евакуацію, пише Укрінформ.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявила під час робочої поїздки до Одеської області віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

«Ми продовжуємо здійснювати евакуацію людей і розглядаємо Центр як тимчасовий притулок для врятованих громадян. Завдяки співпраці з місцевою владою людям буде комфортніше пережити зиму. Ми допоможемо людям дровами, місцева влада - вугіллям, благодійні фонди - продуктами харчування», - зазначила Верещук.

За словами віцепрем’єра, громадянам, які проживають на небезпечних територіях, не варто відкладати евакуацію до осінніх заморозків.

«У таких центрах, як на Одещині, тепло, затишно й безпечно. Але деякі люди бояться покинути свої оселі та евакуюються вже в останній момент, ризикуючи власними життями і життями волонтерів, які допомагають їм виїжджати з небезпечних східних та південних територій», - зауважила Верещук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні