Четверо 18-річних хлопців до смерті забили 34-річного українця

0
Четверо 18-річних хлопців до смерті забили 34-річного українця
Під час раптового конфлікту 18-річні кияни завдали тяжких тілесних ушкоджень місцевому жителю, від яких він через кілька днів помер у лікарні, пише ТСН.

До Подільського управління поліції від перехожого надійшло повідомлення про бійку на Поштовій площі. На місце події негайно прибули наряди патрульної поліції та оперативники.

Правоохоронці встановили, що між 34-річним місцевим мешканцем та компанією 18-річних юнаків виник раптовий конфлікт, у ході якого молодики гуртом накинулись на потерпілого. Порушники били чоловіка навіть після того, як він впав на землю та знепритомныв, а далі втекли до метро.

Поліцейські затримали двох підозрюваних у підземці, а інших упродовж двох годин за їх місцем мешкання.

За даними поліції, усі затримані - кияни та студенти столичних вишів.

Лікарі декілька днів боролись за життя чоловіка, проте отримані травми виявились несумісними з життям.

«За погодженням із Подільською окружною прокуратурою слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Суд обрав фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави для двох з них. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі», - зазначили у поліції.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні