Росія може влаштувати теракти в українських школах: астрологи назвали дату

0
Росія може влаштувати теракти в українських школах: астрологи назвали дату
Астрологи попереджають: через хворобливу любов путіна до символічних дат, 1 вересня ворог може влаштувати провокації та обстріли в Україні. Крім того, зірки прогнозують нелегкий вересень у цілому з погляду війни, пишenm Новини.LIVE.

Астролог Рубіна Цибульська попередила, що у вересні ймовірна нова ескалація. За її словами, хід війни може кардинально змінитись, адже ворог готує нові атаки.

У своєму прогнозі вона розповіла, що провокації з початком вересня можуть бути навіть на тих територіях, де їх не було раніше. Ворог готується до посилення своїх дій, проте й Україна готова давати відсіч. Особливо серйозно зросте загроза мирному населенню окупованих земель.

На фронті, як каже Цибульська, розпочнуться активні бойові дії, але ЗСУ продовжуватимуть знищувати ворога і витісняти їх з окупованих територій. Вже наприкінці вересня очікуються успіхи України.

Таролог та екстрасенс Максим Гордєєв також попереджає про ймовірні провокації з боку ворога у День знань. За його словами, в росії вже давно зрозуміли, що програють, а тому можуть вдатись до ницих методів ведення війни, зокрема — влаштувати теракти у школах на 1 вересня.

Екстрасенс попереджає: дуже ймовірні ракетні обстріли, особливо в ранкові години. Робитиметься це для того, щоб змусити українців боятися та зламати їхній дух.

Експерт порадив приділити особливу увагу своїй безпеці цього дня — не відвідувати масовані заходи, уникати великих скупчень людей та, за можливості, не відправляти дітей у школу. Не варто цього дня також ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

При цьому екстрасенс все ж наголосив, що досягти успіху в Україні ворогу не вдасться. А от такі "агонії" лише доводять, що росія усвідомлює свою неминучу поразку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні