Війна в Україні може закінчитися за 6-12 місяців

1
Війна в Україні може закінчитися за 6-12 місяців
Щоб війна в Україні закінчилася якнайшвидше, США повинні сформувати та очолити коаліцію країн-союзників, сформувати спільне повітряне командування і вступити в боротьбу, пише 24 канал.

Разом з українськими Військово-повітряними силами вони змогли б підтримати Сухопутні сили України і порівняно швидко знищити російські війська на її території. Таку думку висловив американський бригадний генерал у відставці Марк Арнольд.

Він упевнений, що з правильною зброєю, достатнім часом для цього, а також з підтримкою США та союзників Україна зможе деокупувати всі свої території.

«Тоді ми зможемо закінчити війну швидко. І навіть це займе від 6 до 12 місяців починаючи відсьогодні», – зауважив американський ексгенерал.

Водночас він додав, що для перемоги над агресором нашій країні потрібен час, щоб відродити армію, а також дати солдатам відпочити. Крім того, на думку Арнольда, Україні потрібні нові тренувальні центри для військових та нова зброя, більшої дальності ніж та, що є зараз.

«І це може зупинити війну. Тому, як я вже зазначав, тільки коаліція США, яка своїми літаками безпосередньо втрутиться у війну, зможе перемогти росію», – наголосив американський військовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
How To Create An Awesome Instagram Video About Playboy
Pornstars Ticktok Pornstars
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні