«Хвилею понесло, я покотилася» : очевидиця розповіла про ракетні удари у Сарнах

0
«Хвилею понесло, я покотилася» : очевидиця розповіла про ракетні удари у Сарнах
Вибухи, які пролунали 28 серпня у Рівненській області пошкодили десятки житлових приватних будинків і багатоповерхівок, а також лікарню. Майно почали відновлювати, а спецкомісія підраховує збитки, пише Суспальне.

Будинок Марії Губені після ракетних ударів по Сарнах залишився без частини покрівлі. також подекуди облетіла штукатурка, вибило шибки. У момент влучання господиня була вдома.

«Перший вибух почула одразу і вже не пам'ятаю, чи я двері в підвал відкрила, чи вже вони були відкриті. Я тільки ступила — і мене хвилею понесло, я покотилася. Падала, падала, падала по східцях. Дуже перелякалася. Але, дякувати Богу, не поламана» , — розповіла жителька Сарн.

Чоловік Марії Губені у час, коли лунали вибухи, був на роботі, в одній з місцевих шкіл.

«»В школі багато дітей бігає на спортивному майданчику. Поки я їх всіх зігнав, вже перші вибухи були, я їх загнав у бомбосховище, а потім другий і третій пішли вибухи. У мене вийшло шість, хтось каже, що п'ять, хтось каже, що чотири. Хто як чув» , — пригадав Василь Губеня.

У момент вибухів зникло електропостачання на території Сарненської райлікарні. Втім, його оперативно відновили, зауважив керівник закладу Олександр Нестеренко.

«Постраждали старі дерев'яні вікна. Склити їх недоцільно, ми вирішили просто ці вікна поміняти. Проводяться заміри і вже пущена в роботу частина вікон. А зараз ми їх тимчасово закриємо якоюсь цератою» , — пояснив Олександр Нестеренко.

Загиблих і травмованих внаслідок ракетного обстрілу Сарн немає, зауважив Руслан Серпенінов. Під час повітряної тривоги у місто прилетіло чотири ракети по об'єкту військової інфраструктури. Це третій ракетний обстріл райцентру після початку повномасштабного вторгнення, попередні були у березні та червні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні