В Луцьку судитимуть командира батальйону тероборони. ВІДЕО

0
В Луцьку судитимуть командира батальйону тероборони. ВІДЕО
У Луцькому міськрайонному суді Волинської області судитимуть командира батальйону тероборони «Підгайці» Андрія Бондарука, якого підозрюють у незаконному збуті партії бронежилетів і касок.

Попереднє судове засідання призначене на 15 вересня 2022 року. Така інформація міститься у реєстрі судових справ.

Андрія Бондарука обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених двома статтями: шахрайство, що завдало значної шкоди (ч. 2 ст.190) та підроблення офіційних документів (ч. 2 ст. 358 КК України).

Нагадаємо, 15 квітня СБУ заблокувала незаконний збут партії бронежилетів, касок та інших товарів, ввезених на митну територію України як гуманітарна допомога, загальною вартістю 18 тисяч доларів. 27 квітня суд наклав арешт на бронежилети, каски, готівкові кошти у різній валюті на суму майже 800 тисяч гривень та автомобіль, визнані речовими доказами у кримінальному провадженні про можливе незаконне використання посадовцем гуманітарної допомоги.

Обвинувачення висунули Андрію Бондаруку, який обіймав посаду командира батальйону територіальної оборони «Підгайці», а також у той час працював інспектором з благоустрою Підгайцівської сільської ради. 15 вересня він постане перед судом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні