«Смердить пластмасою і осипається»: лучанка поскаржилися на «Теремно хліб». ФОТО

3
«Смердить пластмасою і осипається»: лучанка поскаржилися на «Теремно хліб». ФОТО
У Луцьку придбали зіпсований хліб місцевого підприємства, про це повідомила Olga Gavryliuk у фейсбуці.

«Черговий сюрприз від Теремно хліб. Хліб полежав 1 день, навіть не зачерствів. Це не цвіль, воно смердить пластмасою і осипається як пил. Це вже ж не перший випадок, чому ніхто не реагує і нічого не робить?! Скільки і яку хімію ви туди добавляєте??? Змушені були це викинути, бо навіть курам небезпечно давати», - йдеться у дописі.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Теремнівський хліб - нормальний хліб. Хтось хоче зробити антирекламу. За 30 срібників, як іуда. А ви спробуйте кічкарівський хліб. Там зустрінете гайки, болти, лапку щура, какашки мишей. Мука зовсім не просівається. Економлять. Кічкарівський хліб задуманий для худоби, свиней. Можна ще обмішати з силосом.
Відповісти
Потягом 20 років, купую хліб у цього виробника. За цей час особисто у мене і моїх знайомих не виникало ніяких зауважень до якості. Тому сумнівною виглядає Ваше фото, де не вказано ні дати виготовлення, ні в яких умовах Ви його зберігали. За невеликий період часу у пресі щось частенько зустрічається повідомлення не аргументовані ні чеками придбання, ні датою виготовлення. Це наштовхує на думку про замовний характер публікації. А виданню варто публікувати лише перевірену інформацію і обгрунтовану, для того, щоб не втрати свій контент.
Відповісти
Ну то купуйте інший який не смердить пластмасою. Пекарень у нас достатньо, є з чого вибирати. А той виробник який не стежить за якістю своєї продукції зрештою збанкрутує і піде з ринку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні