В Україні падають ціни на овочі

0
В Україні падають ціни на овочі
На тлі невтішних прогнозів економістів, щодо значного здорожчання овочів не справдились, а навпаки - ціни падають. Як відомо, за даними Нацбанку, з початку літа інфляція прискорилась та становила 21,5%. На цьому оберти будуть наростати та за прогнозами фахівців до кінця року вона сягатиме 31,1%. Це своєю чергою відзначиться на цінах. Поте на початку осені частина сезонних овочів всупереч прогнозам почала дешевшати

З початку літа баклажани відзначились тим, що стрімко зростали в ціні. У другій половині літа ціни на овоч коливались від падіння до підняття і вже на початку осені остаточно впали на 50 за умови купівлі йог гуртом. А це означає, що незабаром і в роздрібних продавців баклажан почне дешевшати. за даними онлай-супермаркету "Сільпо" ціна на баклажани поки тримається на рівні 90 грн/кіло.

У порівнянні з минулим періодом подешевшала капуста рання, за умови купівлі від 30 тонн. У роздріб за капусту білоголову просять 20 грн/ кіло (дані онлайн майданчику "Сільпо").

Перець гуртом подешевшав на 6, 34%, проте в магазинах ціна на нього тримається на рівні 89 грн/кіло.

Й куди ж без цибулі. На початку осені вона просіла в ціні на 11,25%. В супермаркетах "сільпо" поки за неї просять 54,99 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні