Священник УПЦ МП запропонував матері загиблого Героя помолитися за військо рф

1
Священник УПЦ МП запропонував матері загиблого Героя помолитися за військо рф
Журналістка Марина Данилюк-Ярмолєєва розповіла про історію з Горішніх Плавнів. У червні під Бахмутом зник безвісти Максим Щерба – ще один наш захисник та спортсмен з пауерліфтингу. Згодом побратими підтвердили, що він загинув, вони це бачили, пише Інформаційний Вігатор.

Мама звернулася до клірики Свято-Миколаївського храму УПЦ МП, щоби ті помолилися за дитину. Однак священик Григорій із МП сказав жінці, що не може помолитися. А ще заявив, що у нас спецоперація, а не війна. І запропонував жінці помолитися за російське військо.

«Шановні мами, родичі, якщо вам таке кажуть – цей священник має піти з церкви та громади. Це десь так само, якби якийсь фарисей після страти Христа підійшов до Богородиці і сказав: «Ти багато грішила, тому твій син помер. Давай ти помолишся за тих, хто стратив його», – резюмувала журналістка.

В іншій рівненській громаді, селі Городище — священник роздавав іконки… Олександра Невського з «молитвою» у тексті якої є «російська земля». Він же у приватних розмовах говорив «краще б ця Україна здалася, щоб менше крові пролилося», але за ці слова від небайдужих громадян він отримав по обличчю.

Крім цього Марина Данилюк-Ярмолєєва розповіла про іншого батюшку УПЦ МП Іоанна Хільчука, який також заявив матері загиблого захисника, що її сина вбили за її гріхи.

«РПЦ в Україні перетворюється на реальне зло. Отже, читач із Кам'янки Рівненської області повідомив, що місцевий московський піп якийсь Іван Хільчук зустрів матір загиблого захисника і сказав їй: «Твій син помер за твої гріхи, бо ти багато грішила!», – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отой "московський сатанат" пора закрити-розігнати, і посипати хлоркою-щоб не смерділо!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні