Росія перекидає війська та готується до нового наступу: стали відомі напрямки

0
Росія перекидає війська та готується до нового наступу: стали відомі напрямки
Військове керівництво росії перегруповує та перекидає війська на Донбас та в Запорізьку область. Таким чином окупанти посилюються, щоб відновити наступ, пише РБК-Україна.

Про це розповів заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громовв під час брифінгу.

«На сході ворог здійснює перегрупування військ Центрального військового округу з Лугансько-Донецького до Курахівського напрямку з метою нарощування своїх військ. Після відновлення боєздатності ворогом додатково введено по одній батальйонно-тактичній групі на Слов'янський та Миколаївський напрямки», - заявив Громов.

Він додав, що росія також перекинула дві тактичні групи з Білгородської області до Оріхова (Запорізька область). Громов підкреслив, що такі дії російського керівництва, ймовірно, можуть свідчити про відновлення наступу на Донбасі.

Представник Генштабу підтвердив, що росія формує раніше анонсований третій армійський корпус, проте достеменно невідомо, чи пройшли підготовку мобілізовані. За словами Громова, саме це формування російських військ перекинуть у Донецьку область.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні