Скільки ще протримається росія

0
Скільки ще протримається росія
Росія вже вичерпала зброю, яка була на ближніх до України територіях. Окупанти навіть забрали 12 тисяч тонн зброї у білорусів, однак на далекому заураллі зброї є ще доволі багато, пише ТСН.

Про це повідомив військовий експерт Петро Черник.

«Тому я би понизив цей градус, що до нового року у противника закінчиться все. Чому ця фаза дуже гаряча саме зараз? Осінь на носі, восени зайдуть дощі. Маємо це розуміти. Важка техніка рухається зараз суходолом. Під час сезону дощів це буде практично неможливо. Однак артилерійські дуелі, на мій погляд, це та перспектива, яка чекає нас у воєнному сенсі», - пояснив він.

Черник зазначив, що українці зможуть по-справжньому видихнути за чотирьох обставин.

«Перше: Російська Федерація дефрагментувалася, розпалася.
Друге: у Росії забрали ядерну зброю
Третє: те, що утворилася умовна «руская республіка», вона й так буде великою. Їх відсікли від дармових сибірських ресурсів – нафти і газу.
Четверте: ми вступили до НАТО.
А тепер чесно – це станеться швидко?», - сказав експерт.

Петро Черник наголосив, що головна мета цієї війни – ліквідувати російську державність.

«На планеті Земля тиранічна, цілісна 1/9 суші з імперською філософією не уживеться з демократичною Україною: або ми їх, або вони нас... Я би хотів донести головний посил: це – не спринтерський забіг, це - не стаєрський забіг, це - марафон. І він, направду, дуже важкий і може бути довгим. Дай Боже, щоб усе обсипалося», - підсумував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні