На заході Україні оголосили день жалоби

0
На заході Україні оголосили день жалоби
2 вересня на Закарпатті вшановують пам'ять загиблих військових 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Місцева влада разом із жителями відвідали храм і помолилися за упокій захисників, пише 24 канал.

У загальнообласний день жалоби на Закарпатті приспущені державні прапори на адміністративних будівлях органів державної влади, держпідприємствах, установах і організаціях, у військових частинах.

О 9:00 полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання. Ці заходи Закарпатська ОВА затверджувала завчасно.

«Закарпаття вшановує пам'ять загиблих воїнів 128-ї ОГШБр
Разом із колегами відвідали Ужгородський Хрестовоздвиженський греко-католицький Катедральний собор, де запалили свічки пам'яті, спільно з громадою помолилися за душі захисників», – написали в ОВА.

Очільник обласної військової адміністрації зазначає, що військові 128 бригади загинули в боротьбі за незалежність, та за наших воїнів, які зараз на лінії зіткнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні