--> Розкрилися плани путіна в Україні на осінь та зиму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розкрилися плани путіна в Україні на осінь та зиму

2
Розкрилися плани путіна в Україні на осінь та зиму
Російський диктатор володимир путін не відмовляється від своїх намірів захопити всю Україну. Він планує зібрати нові сили восени і взимку цього року, пише 24 канал.

Про це повідомили в Інституті вивчення війни. За словами аналітиків, заява путіна «ліквідувати в Україні антиросійський анклав» і повторення старої агресивної риторики щодо українців свідчить про те, що він і надалі буде намагатися «захопити країну».

Що путін задумав зробити восени і взимку

Експерти вважають, що заява диктатора спрямована на те, щоб створити інформаційні умови для заклику до подальших зусиль росії і створення сил восени і взимку цього року.

Крім того, аналітики заявили, що захоплення Донбасу до 15 вересня малоймовірне. Окупація регіону потрібна російському командуванню тільки для того, щоб підняти бойовий дух загарбницьких військ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Захопить воно. Хіба що за щоку Химеру!
Відповісти
Ніхто насправді не правий.єдиний план цього так би мовити його це-викрасти баночку першокласної аджики в пана Садового.яка дісталась йому від одного шейха(Хамдан Бин Мохаммед Бин Рашид Аль-Мактум) ціна однієї такої баночки невідома.скоріш за все вона безцінна.Заради цього він готовий піти на все.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні