Коли увімкнуть опалення та чи не буде холодно у квартирах

3
Коли увімкнуть опалення та чи не буде холодно у квартирах
В уряді прогнозують, що опалювальний сезон 2022-2023 буде найхолоднішим за усю історію незалежної України. Він почнеться, коли надворі температура повітря впадає нижче 8 градусів тепла.

У квартирах українців взимку повинно бути не менше 18 градусів.

Про це інформує РБК-Україна.

Коли увімкнуть опалення і скільки триватиме
"Рішення про початок та закінчення опалювального періоду приймається органами місцевого самоврядування. Опалювальний період починається не пізніше ніж коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становить +8°С та нижче, а закінчується не раніше ніж коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищує +8°С", - сказано у запиті.

Яка буде температура в житлових приміщеннях
В уряді повідомили, що чинними нормами визначено, що температура повітря в житлових приміщеннях (за умови їх утеплення) повинна бути забезпечена на рівні +18°С, а у наріжних кімнатах +20°С. В разі відхилення від цих показників теплопостачальна організація зобов’язана зробити перерахунок плати за період такого відхилення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так централізоване опалення завжди вмикають коли нижче вісьми градусів. А стосовно перерахунку за тепло то постачальник знайде "міліон відмазок" . Хіба що в сторону збільшення суми оплати за тепло.
Відповісти
Верховну раду повністю відключити від опалення, може дармоїди будуть працювати ефективніше
Відповісти
яке опалення, пора зливати воду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні